Magic

Music Visuals
https://magicmusicvisuals.com/forums/

when Source = "(No Source)", remove "Volume" from Feature

https://magicmusicvisuals.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=2229

Page 1 of 1

when Source = "(No Source)", remove "Volume" from Feature

Posted: Mon Jun 22, 2020 9:21 pm
by iglooooooo
If I select "No Source" for a parameter's source on a module, Feature still reads "Volume".

Yes it is greyed out, but it still feels confusing sometimes to have "Volume" there. Especially because the greyed out text isn't immediately distinguishable from the active white text. https://i.imgur.com/DnzS4L2.png

Two reasons I'm bringing it up:
1) Would be much easier to parse and understand modules at a glance if instead Feature displayed something like "--". Or if "Feature" wasn't there at all if "No source" was selected.
2) When I was first learning the program, I was confused for a bit because I thought "Volume" was still being taken into account even though I had selected "No source". Sounds like a couple other people had similar experiences.

Re: when Source = "(No Source)", remove "Volume" from Featur

Posted: Mon Jun 22, 2020 10:05 pm
by Eric
That's a reasonable suggestion, thanks.

Re: when Source = "(No Source)", remove "Volume" from Featur

Posted: Thu Jun 25, 2020 6:41 am
by damstraversaz
nice Idea, it happens to me sometimes too

Re: when Source = "(No Source)", remove "Volume" from Featur

Posted: Thu Jun 25, 2020 10:02 am
by Terry Payman
+1 for this request. Presentation would be much cleaner, and I wouldn't have to explain the misleading display away when I'm describing what I'm doing with a module's parameters.

All times are UTC
Page 1 of 1