the input sources window doesn't show

Tue Dec 18, 2018 12:38 pm

greetings..
i have Magic Performer v2.2 64-bit and since opening it today the input sources window doesn't show up no matter how many time i click on it in the menu or hit "ctrl-shift-I'
is there something i'm not doing right??

please help..
cheers
Colum
bulb-xon
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 03, 2018 6:15 pm

Re: the input sources window doesn't show

Tue Dec 18, 2018 12:49 pm

Try "ctrl+shift+R" (Window > Window Layout > Reset Window Positions)

This will bring all windows fully onto the screen. It's sometimes hard to find a window if only a thin edge is showing.
Terry Payman
 
Posts: 526
Joined: Sun Sep 14, 2014 8:15 am
Location: UK

Re: the input sources window doesn't show

Tue Dec 18, 2018 12:53 pm

THANK YOU TERRY..!!!! works like the name says..MAGIC!!!
now back to work..!!!
CHEERS
bulb-xon
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 03, 2018 6:15 pm

Re: the input sources window doesn't show

Tue Dec 18, 2018 12:56 pm

You're welcome Colum!
Terry Payman
 
Posts: 526
Joined: Sun Sep 14, 2014 8:15 am
Location: UK

Return to General Discussion

© 2019 Color & Music, LLC • This web site is mobile-friendly